mobiworks
sv nb dk en

Mobil app

Skapa framgång med en mobil app

En mobil app är en programvara till en smartphone som uppfyller ett visst behov. Det går att skapa en mobil app som visar allt från var den närmaste pizzerian eller frisören finns, till en som ger dig aktuella väderprognoser eller bara är ett underhållande spel.

Eftersom smartphones har olika operativsystem har dem också olika applikationsbutiker. Äger man en iPhone kan man ladda ner applikationer från App Store, och om det är en Android telefon surfar man istället in på Google Play. Just nu är olika mobila applikationer bland det trendigaste inom digitala medier, ofta används förkortningen appar när man pratar om mobila applikationer.

mobila appar

Fördelar med en mobil app:

  • Tidseffektivt: dina kunder behöver inte söka upp en dator för att kontakta dig.
  • Enkelt: endast dina allra nödvändigaste funktioner och tjänster presenteras för dina kunder.
  • Tillgängligt: dina kunder når dig när de är på språng och även om det saknas täckning.
  • Nyskapande: smartphones är utrustade med både GPS och kamera vilket öppnar upp för många nya spännande tjänster.

Tillgodoser många olika behov

Precis som med datorprogram finns det oändligt många behov som det går att utveckla mobila applikationer för. Genom en mobil app kan du exempelvis erbjuda internutbildning, förenklad sökning samt smidig beställning av ditt företags produkter och tjänster. Ett smart sätt att nå ut till en specifik målgrupp kan vara att skapa en underhållande spelapplikation.

Appar är ett verktyg som blir alltmer betydelsefullt när det kommer till att marknadsföra varumärken och produkter. Lansering och spridning är två viktiga aspekter för att en mobil applikation ska bli framgångsrik. Vi hjälper dig att ta fram en applikation som har ett långsiktigt värde för dina kunder, vilket också gör att ditt budskap exponeras under en lång tid. Tillsammans arbetar vi fram en lösning som tillgodoser just dina behov, kanske rör det sig om att enklare nå ut med erbjudanden till dina kunder eller ordna mobil åtkomst till er e-handel.

En mobil app kan även öka produktivitet inom ditt företag. Genom en effektiv app kan du och dina anställda få tillgång till tidsrapporteringssystem, orderhantering och använda funktioner såsom video- och ljudinspelningar, fotografering och GPS.

Referenser

Vi sticker inte under stol med att vi är stolta över vår kundlista. Vi har haft nöjet att leverera produkter till både stora och små företag, och det känns extra bra att många av våra kunder kommer tillbaka med nya beställningar. Nedan presenterar vi ett urval av våra referensobjekt, tillsammans med information om projektet samt en länk för nedladdning av produkten.