mobiworks

Mobilsökningar efter "Hotell" har ökat med 260%

Mobilsökningar efter "Hotell" på Google har ökat med 260% det senaste året.

Postat: 26 January 2011
Läs hela inlägget

Var syns annonerna på Google?

När man pratar om marknadsföring på Google är det viktigt att skilja på de resultat som Google spindlar fram på egen hand (organiska länkar) och de resultat som man kan betala för att synas i (sponsrade länkar).

Postat: 13 January 2011
Läs hela inlägget

Hjälp med annonsering på Google

Det finns ett antal upplägg för dig som vill ha hjälp med sponsrade länkar på Google, jag tänkte gå igenom de vanligaste uppläggen lite kort. (Passar även på att nämna att mobiworks erbjuder nedanstående tjänster för dig som är intresserad)

Postat: 12 January 2011
Läs hela inlägget

Vem är seriös/oseriös?

Du som söker hjälp med dina Google-annonser har säkert redan hunnit simma igenom ett träsk av diverse aktörer med olika approacher. Oavsett om det är kontooptimering eller full-service av din annonsering som du söker är det bra ifall företaget du anlitar är en certifierad partner till Google.

Postat: 12 January 2011
Läs hela inlägget

Varning för SC Media

De senaste månaderna har en handfull av våra kunder som har AdWords-konton hos oss blivit uppringda av säljare från företaget “Scandinavian Media Solutions”, något som även andra kollegor i branschen har råkat ut för. Bolagsmannen bakom företaget ligger även bakom hittaföretaget.se, som via en Googling eller två inte heller visar sig ha något speciellt gott renomé.

Postat: 12 January 2011
Läs hela inlägget