mobiworks

mobiworks tecknar avtal med Fastighetsmäklarförbundet FMF

Postat 05 January 2012

mobiworks tecknar avtal med Fastighetsmäklarförbundet FMF

http://www.mobiworks.se/uploads/fmf.jpg

Fastighetsmäklarförbundet FMF är en bransch- och medlemsorganisation med över 1000 medlemmar runt om i landet. FMF har valt mobiworks AB som leverantör av mobila lösningar till förbundets anslutna medlemmar. Avtalet består av två delar i en långsiktig strategi där sökmotoroptimering för Googles mobila sökmotor utgör den första delen. Med hjälp av mobiworks effektiva tjänst mobiads, och noggrant utvalda sökord, kommer medlemmarnas hemsidor att bli synliga på den första sökresultatsidan på den mobila versionen av Google. Syftet är givetvis att öka besökstrafiken till medlemmarnas hemsidor och därigenom initiera fler affärsmöjligheter.

Den andra delen i strategin utgörs av mobilanpassning av medlemmarnas hemsidor där målet är att förbättra användarvänligheten och den generella upplevelsen för mobilanvändarna. Strategierna kommer i slutändan leda till ökad konverteringsfrekvens och på sikt stärka respektive medlems enskilda varumärke.

mobiworks är mycket stolta över att ha tilldelats uppdraget, detta visar återigen att vår stora tjänste- och kunskapsbredd inom mobil marknadsföring är vår absoluta styrka.

Dela gärna med dig av detta.